Bingo

KLIKNITE OVDE DA POKRENETE BINGORANGIRANJE

U ponoć se rezultati resetuju (nije moguće igrati Bingo u terminu od 23:58 - 00:02 zbog ažuriranja tabele) i svi kreću sa 30 poena u novi dan. Na kraju dana ko bude imao najviše bodova dobija +1 poen u generalom plasmanu i tako svaki dan u mesecu, onaj ko bude imao najviše dnevnih pobeda je šampion. U slučaju više takmičara sa istim brojem dnevnih pobeda, prednost će imati onaj član koji ima više poena za aktivnost na sajtu.

O igri!

Popularna bingo igra poznatija kao Lucky Balls. Na vama je da odaberete 6 brojeva, kao i ulog (minimalni je 1), a cilj je da od 35 izvučenih brojeva (u rangu od 1 do 48) svih 6 brojeva izađu. U zavisnosti kada izađe poslednji, dobitak se množi sa označenim brojem puta na toj poslednjoj dobitnoj kuglici kuglicu (što pre ostvarite pogodak od svih 6 loptica, to je i kvota veća). Moguće je da nastavite igranje i kada dođete do 0 kredita, tada će automatski stajati da imate 1 kredit koji se zadužuje i u slučaju nekon budućeg dobitka za taj dan računa se i zaduženi kredit. Zaduženi kredit se odnosi samo na tekući dan i ne prenosi se u naredni. Rezultati se beleže i rangiraju. Napomena: Brojevi i redosled izvlačenja nisu namešteni, zaista se radi o sreći i nasumice izabranim brojevima jer nema potrebe brojeve nameštati.

Diskusija o Bingu u ovoj grupi.

NAPOMENA

Ovo nije igra za stvaran novac, cilj igre je zabava a kredit je virtuelni.

Profil

Za webmastere

Obogatite sadržaj Vašeg bloga/sajta i postavite bilo koji naš widget kod vas, a potom nam se javite za saradnju kako biste i Vi postavljali linkove od Vaše stranice u našim analizama. Saznajte više

Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Email: t1x2.net@gmail.com