Bingo

KLIKNITE OVDE DA POKRENETE BINGORANGIRANJE

U ponoć se rezultati resetuju (nije moguće igrati Bingo u terminu od 23:58 - 00:02 zbog ažuriranja tabele) i svi kreću sa 30 poena u novi dan. Na kraju dana ko bude imao najviše bodova dobija +1 poen u generalom plasmanu i tako svaki dan u mesecu, onaj ko bude imao najviše dnevnih pobeda je šampion. U slučaju više takmičara sa istim brojem dnevnih pobeda, prednost će imati onaj član koji ima više poena za aktivnost na sajtu.

O igri!

Popularna bingo igra poznatija kao Lucky Balls. Na vama je da odaberete 6 brojeva, kao i ulog (minimalni je 1), a cilj je da od 35 izvučenih brojeva (u rangu od 1 do 48) svih 6 brojeva izađu. U zavisnosti kada izađe poslednji, dobitak se množi sa označenim brojem puta na toj poslednjoj dobitnoj kuglici kuglicu (što pre ostvarite pogodak od svih 6 loptica, to je i kvota veća). Moguće je da nastavite igranje i kada dođete do 0 kredita, tada će automatski stajati da imate 1 kredit koji se zadužuje i u slučaju nekon budućeg dobitka za taj dan računa se i zaduženi kredit. Zaduženi kredit se odnosi samo na tekući dan i ne prenosi se u naredni. Rezultati se beleže i rangiraju. Napomena: Brojevi i redosled izvlačenja nisu namešteni, zaista se radi o sreći i nasumice izabranim brojevima jer nema potrebe brojeve nameštati.

Diskusija o Bingu u ovoj grupi.

NAPOMENA

Ovo nije igra za stvaran novac, cilj igre je zabava a kredit je virtuelni.

Profil

Jedan naš član nam se obratio za pomoć. Razlog zbog koga nam je pisao je jedna utakmica. Ovoga puta to je životna utakmica! Odreknimo se jednog tiketa u humanitarne svrhe, pošaljimo SMS i pomozimo Saši!

www.srcezasasu.com

Tabele

Za webmastere

Obogatite sadržaj Vašeg bloga/sajta i postavite bilo koji naš widget kod vas, a potom nam se javite za saradnju kako biste i Vi postavljali linkove od Vaše stranice u našim analizama. Saznajte više

Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Email: t1x2.net@gmail.com